ITALIAANS GENIETEN THUIS!

GERECHTEN VOOR DE TAKEAWAY VAN 13 MAART 2021

Bestellen uiterlijk donderdag 11 maart via het contactformulier (dit keer niet per mail of op Facebook), afhalen zaterdag 13 maart van 16.00 tot 18.00 uur. Bestellingen op de overige dagen van de week in overleg.

Gerechten dienen zo nodig thuis te worden afgemaakt/opgewarmd. U krijgt uiteraard duidelijke instructies mee, zodat u met zo weinig mogelijk moeite een heerlijke maaltijd op tafel zet.

DEZE WEEK EEN SPECIALE PASTA-ACTIE:

Jaarlijks op 25 oktober is het Wereld Pastadag. Zover is het natuurlijk nog lang niet. Maar bij Osteria Campobianco is het zaterdag 13 maart ook pastadag. Op deze dag maak ik volop verse pasta. Je hebt keuze uit 3 soorten: tagliatelle, spaghetti en penne. Graag wil ik weten wat je van deze pasta vindt. Daarom heb ik deze dag een speciale pasta-actie: kies een lekkere saus uit en de pasta krijg je er gratis bij.

Interesse? Vul het contactformulier op de website in (https://www.campobianco.nl/contact/), dan stuur ik je de kaart met de verschillende pastasauzen, waaruit je je keuze kunt maken. Deze week zijn alle pasta’s met saus te bestellen voor de speciale prijs van € 9,-- p.p. Nadat ik je bestelling heb ontvangen stuur ik je een korte vragenlijst met het verzoek die achteraf ingevuld terug te mailen.

Zo kan ik beoordelen wat je van de pasta zelf vindt, maar ook van de saus, van de combinatie en van de kookinstructie. Met de opmerkingen kan ik aan de slag en zorgen dat je nóg meer kunt genieten van mijn gerechten.

 

 

Vragen over het menu, speciale wensen, dieet of allergie? 

Informeer gerust, er is heel veel mogelijk!

TAKEAWAY - HEERLIJKE ITALIAANSE GERECHTEN VOOR THUIS!

Graag laten wij u thuis genieten van onze heerlijke Italiaanse gerechten. Hiernaast kunt u wekelijks lezen wat wij aanbieden. Voor afhalen op zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur kunt u bestellen tot en met donderdag. Overige bestellingen graag in overleg.
Heeft u wensen of vragen? Bel gerust, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
 
Graag aandacht voor onderstaande Covid-regels:

- Buiten staat een tafel met handgel, deze graag gebruiken voordat je aanbelt. 

- Binnen dient 1,5 meter afstand te worden gehouden; als er teveel mensen tegelijk binnen zijn, zal buiten gewacht moeten worden.

- Het dragen van een mondkapje is inmiddels verplicht. 

- Betalen: gepast contant of d.m.v. een betaalverzoek via Whatsapp. 

Bestellen kan via deze website, via Facebook of telefonisch.

 

 

FOTO'S

Contact

Osteria Campobianco Vijverlaan 20
Kamperland
4493 EG
06 - 51239613 info@campobianco.nl