"UIT MIJN KEUKEN"

In augustus waren wij met ons huiskamerrestaurant op tv in het programma "Uit mijn keuken" van Omroep Max op NPO1. Heb je de uitzending gemist en wil je toch nog kijken. Ga dan naar: https://tvblik.nl/uit-mijn-keuken/mark-en-marianne

AFWEZIG

De laatste week van november gaan wij nog een weekje in Italië. In december zijn tot en met 21 december weer open voor reserveringen. Van 24 december t/m 5 januari zijn wij gesloten.
 

boerenmaaltijd

De boerenmaaltijd van 22 november is vol. Er zijn momenteel nog geen nieuwe avonden gepland.
 

BESLOTEN

Op donderdag 14 november komen 12 gasten genieten van een heerlijke boerenmaaltijd in verband met een personeelsuitje. Dit is een besloten avond. En op maandag 23 december viert een familie van 11 personen een huwelijksfeestje met een boerenmaaltijd. Beide avonden zijn uiteraard besloten.
 
Vind je zo'n boerenmaaltijd leuk, lekker en gezellig, maar wil je daar met je eigen vrienden of familie van genieten? Of wil je kennismaken met de "echte" Italiaanse keuken en genieten van een authentiek Italiaans 4-gangendiner? Neem dan gerust contact op en plan in overleg een datum.
 
 
 

ARRIVEDERCI !

 

WORKSHOP

Er staat nog geen nieuwe workshop gepland.
Interesse? Vraag naar de mogelijkheden!

Fotogalerij: Foto's

<< 1 | 2 | 3 >>

catering

Er zijn vele mogelijkheden voor catering bij Osteria Campobianco, van diner-aan-huis tot hapjes en taarten. Praat gerust eens met ons over uw wensen, u zult zien dat in overleg (bijna) alles kan!
Kijk voor een idee over de gerechten op de pagina "Italiaans genieten thuis".
 
                            

Contact

Osteria Campobianco, Het huiskamerrestaurant. Vijverlaan 20
Kamperland
4493 EG
06 - 51239613 info@campobianco.nl